DESPRE NOI

RESTAURAREA SI PROTEJAREA AUTOMOBILULUI TĂU E PRIORITATEA NOASTRĂ!

DESPRE COMPANIE

Tec4 s-a născut din dorința noastră de a oferi cele mai avansate produse pentru tratamentul motorului disponibile, la un preț competitiv.

Aflându-ne într-un moment în care obiceiurile de conducere moderne sunt nebunești și existând o cerere mai mare pentru eficiența consumului de combustibil, se impune o nevoie reală pentru îndepărtarea eficientă a contaminării.

Tec4 a atins punctul culminant al anilor de cercetare și dezvoltare, oferind nu doar cei mai eficienți lubricanți pentru motor disponibili pe piață, dar, de asemenea, și cei mai siguri, datorită modului unic în care se dizolvă contaminarea, folosind amestec de detergenți și agenți de curățare.

Tec4 face exact ceea ce e scris pe ambalaj – curață sistemul și restaurează performanța pierdută.

Noi, cei de la Tec4, suntem specializați în dezvoltarea, fabricarea și distribuirea  produselor concepute pentru a decontamina motorul automobilului tău. Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a-i ajuta să afle de beneficiile eliminării contaminării. Dacă sunteți un proprietar de stație deservire auto, care caută modalități de îmbunătățire a experienței clienților – sau un proprietar de mașină care caută modalități de reducere a costurilor – vă rugăm să explorați paginile site-ului nostru sau să ne contactați direct.

 

NOI DEZVOLTĂM ȘI DISTRIBUIM

Lubricanții Tec4 sunt rezultatul a 25 de ani de cercetare și dezvoltare. O mișcare continuă pentru inovare se află în nucleul companiei și ne determină să căutam întotdeauna noi formule pentru a crea ceva mai bun pentru tine și mașina ta!

Distribuite prin intermediul unei rețele de experți tehnici de înaltă calificare, produsele noastre sunt acum folosite de peste 3.000 de stații de deservire auto de calitate din Marea Britanie, iar acum începem extinderea spre noi zone de distribuție, cum ar fi Republica Moldova, România, Ucraina.

NOI TESTĂM ȘI SUSȚINEM

Toate produsele noastre sunt testate riguros în situații din “lumea reală”, pentru a fi siguri, că revendicările pe care le facem sunt incontestabile.

Lucrând cu clienții noștri, am dezvoltat un program complex de marketing care să asigure vânzarea produsului și satisfacția cumpărătorului!

Tec4 Lubricants and Detergents are headquatered in the United Kingdom with offices in Dubai, Spain Netherlands, Romania, and Moldova. Our engineers work to maintain the highest decontamination standards in all of our formulas.

We work will dozens of car manufacturers and thousands of leading garajes to make sure our products help restore any vehicle to factory grade performance. Let us show you what we can do!