DESPRE LUBRIFIANȚII TEC4

DESPRE LUBRIFIANȚII TEC4

DESPRE COMPANIE

Tec4 s-a născut din dorința noastră de a oferi cele mai avansate produse pentru  tratamentul motorului, la un preț competitiv.

Ne aflăm într-un moment în care obiceiurile de conducere moderne și o cerere mai mare pentru eficiența consumului de combustibil, impune o nevoie reală pentru îndepărtarea eficientă a contaminării.

Tec4 a atins punctul culminant al multor ani de cercetare și dezvoltare, oferind nu doar cei mai eficienți lubrifianți pentru motor, disponibili pe piață, dar și cei mai siguri. Folosind amestecul de detergenți și agenți pe care noi vi-i propunem, veți beneficia de un mod unic de curățare, care va dizolva contaminarea motorului dumneavoastră.

Tec4 face exact ceea ce este menționat pe ambalaj – curăță sistemul și restaurează performanța pierdută.

Noi, cei de la Tec4, suntem specializați în dezvoltarea, fabricarea și distribuirea  produselor concepute pentru a decontamina motorul automobilului Dumneavoastră. Lucrăm îndeaproape cu clienții noștri pentru a-i ajuta să cunoască beneficiile eliminării contaminării. Dacă sunteți proprietarul unei stații de deservire auto și căutați modalități de îmbunătățire a serviciilor oferite clienților sau dacă sunteți proprietarul unui autoturism și căutați modalități de reducere a costurilor de consum de combustibil (pentru ca veti consuma mai putin combustibil!) – vă rugăm să explorați paginile site-ului nostru, sau să ne contactați direct.

 

NOI DEZVOLTĂM ȘI DISTRIBUIM

Lubrifianții Tec4 sunt rezultatul a 25 de ani de cercetare și dezvoltare. Compania noastră e definită de un efort continuu și sustinut pentru inovare și ne determină să căutam și să descoperim noi formule pentru a crea tot ce-i mai bun pentru și mașina Dumneavoatră!

Distribuite prin intermediul unei rețele de experți tehnici de înaltă calificare, produsele noastre sunt acum folosite în peste 3.000 de stații de deservire auto de înalta calitate din Marea Britanie, iar acum începem extinderea spre noi zone de distribuție, cum ar fi România, Ucraina, Republica Moldova.

NOI TESTĂM ȘI SUSȚINEM

Toate produsele Tec4 sunt testate riguros în situații din “lumea reală”, pentru a vă asigura că argumentele noastre și promisiunile pe care le facem sunt incontestabile.

Lucrând cu clienții noștri, am dezvoltat un complex program de marketing pentru vânzarea produsului Tec4 și pentru a asigura satisfacția cumpărătorului!

0 Comments

Add Your Comment: